Taiteiden taikayön ohjelma on julkaistu


Taiteiden Taikayö tuo Kuhmon kaduille, rannoille ja kulttuurikeskuksiin upean yhdistelmän taidetta, riemua ja yhteisöllisyyttä. Perjantaina 6. syyskuuta järjestettävässä tapahtumassa pääset sukeltamaan monipuolisten elämysten maailmaan, jossa jokaiselle löytyy jotakin. Taiteiden yö on täydellinen hetki kokoontua yhteen ystävien ja perheen kanssa nauttimaan kaupungin tarjoamista kulttuuriherkuista ja kohtaamisista.

Tämän vuoden Taiteiden Taikayössä on kaksi vahvempaa teemaa; hyvä ruoka ja koulukiusaamisen vastustaminen:

Hyvä ruoka tuo ihmiset yhteen

Torilla järjestettävä ruokafestivaali tarjoaa niin kotoisia, kuin vähän eksoottisimpiakin makuelämyksiä. Luvassa on perinteisiä herkkuja ja uusia makuja, joita et voi ohittaa.

Käy myös Kaesan kahvilassa katsomassa, mitä Villien makujen viikonloppu on tuonut tullessaan! Kahvila Retrossa taas pääset nautiskelemaan ruoasta ja virvokkeista elävän musiikin siivittämänä. Josiellassa voit käydä poistamassa nälän filippiiniläisillä herkuilla.

Kiusaamista vastustetaan niin Kuhmo-talolla kuin torillakin

Kuhmo-talon tanssisalissa voit tutustua Paula Vilmin ja S. Heikkisen varjoteoksiin, jotka käsittelevät ihmismielen tummempia tuntemuksia ja toivon pilkahduksia. Näyttely on osa laajempaa KIUSATTU-kampanjaa, joka nostaa esille koulukiusaamisen ehkäisyn merkitystä.

Rauhaa ja rock ’n’ rollia -kampanja keskittyy kiusaamisen vähentämiseen ja yhteisöllisyyden vahvistamiseen. Torin ytimessä voit nauttia rockmusiikista ja osallistua yhteiseen tekemiseen, kuten Ystävän paikan penkin maalaukseen, joka symboloi yhdessä tekemistä ja toisten huomioimista.

Ohjelmassa on toki mukana paljon muutakin – musiikkia ja tanssia, harrastustoimintaa ja myyntikojuja. Älä unohda myös jo perinteeksi muodostunutta Sammon takojan kruunajaisseremoniaa! Voit käydä äänestämässä palkinnon saajaa 4.9. saakka täällä tai täyttämällä paperilomakkeen kaupungintalolla.

Katso koko ohjelma tästä.

Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.